Yaman și Alaz o duc de urgență pe Çağla la spital, iar Neslihan și Serhan sunt zguduiți de durere atunci când își văd fiica aflata la un pas de moarte, din cauza lui Rüzgar. Întreaga familie se reunește pentru a o sprijini pe Çağla iar Rüya este și ea prezentă la reuniunea acestora, oferindu-și suportul pentru Çağla. Eșref nu trece cu vederea un incident atât de grav care i-a afectat familia, și merge la părinții lui Rüzgar, amenințând că îl va pedepsi pe fiul lor, pentru ce a pătimit nepoata sa.

În urma acestui teribil incident, autoritățile sunt în alertă, iar Rüzgar este dat în urmărire. Tânărul este disperat, caută să se ascundă, iar o serie de evenimente neașteptate îi dau peste cap planurile.

Citește și: Detalii neștiute din viața actriței Dolunay Soysert, Neslihan, din “Inima rebelă”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Schema din spatele asasinatului cu bombă de la Arad. Filmul uciderii milionarului Ioan Crișan- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Pe de altă parte, Yaman, Asi și Cesur au motive de bucurie atunci când Güven salvează viața tânărului Umut, iar pentru celebrul medic vor urma momente de cumpănă, atunci când, în urma unei dicuții dintre Neslihan și Șebnem, el află un secret uriaș care îl vizează.

Ce se va întâmpla atunci când Yaman și Alaz află unde îl pot găsi pe Rüzgar și, cum va fi implicată Rüya în această poveste teribilă, puteți afla în această seară, într-un episod impresionant din serialul ”Inimă rebelă”, difuzat de la

ora 20:00, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si