Close sidebar
Close sidebar

Accident grav la Constanta! Doi fotbalisti au fost transportati la spital

Accident pe DN3, intre localitatile Viisoara si Pietreni, implicati fiind doi fotbalisti de la CS Navodari. Soferul masinii in care se aflau patru tineri a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

La fata locului a sosit o ambulanta de la descarcerare, iar celor patru persoane le-au fost acordate ingrijiri medicale. Una dintre persoane a ajuns la Spitalul Judetean cu elicopterul, iar celelalte au scapat doar cu o zgarietura.

Doi dintre pasageri sunt fotbalisti la echipa de fotbal CS Navodari, echipa din Liga a 4-a, care urma sa joace la Carvan. ”Veneau sa vada meciul, nu ar fi jucat. Unul era accidentat, altul, suspendat. N-au nimic, sunt pe picioarele lor”, a spus Constantin Funda, antrenorul echipei CS Navodari, potrivit ZIUA de Constanta.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI