Close sidebar
Close sidebar

Accident grav la Constanta in care a fost implicat cu microbuz al Jandarmeriei Romane. Noua persoane au fost ranite

Noua persoane au fost ranite intr-un accident rutier, provocat marti noaptea, dupa ce soferul unui microbuz al Jandarmeriei Romane a intors masina peste linia dubla continua, intre Constanta si Valu lui Traian, si a fost izbit in plin de un autoturism BMW ce se deplasa regulamentar pe sensul sau de mers. ##VIDEO5286##

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit unor surse din Serviciul Politiei Rutiere citate de Agerpres, in microbuzul Jandarmeriei Romane se aflau sase persoane, iar in autoturismul BMW, trei. Toate au fost ranite in urma coliziunii.

„Din cele 9 victime, 7 au fost transportate la Spitalul Judetean, iar doi au refuzat transportul. Dintre cei 7 transportati la spital, un pacient este in stare grava, este intubat, ventilat mecanic”, a declarat un medic de pe Serviciul Ambulanta Constanta.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

La locul accidentului au plecat doua autospeciale de la Serviciul de Ambulanta al Judetului Constanta, o ambulanta SMURD si masina pentru victime multiple. Medicii au acordat primele ingrijiri accidentatilor, la fata locului, sapte dintre cele noua victime fiind transportate la spital. Din cele sapte victime grav ranite, una a fost intubata.

„Ne-am am trezit sub un ipact, suntem socati. Veneam de la o convocare in constanta si s-a intamplat nenorocirea asta”, a declarat unul dintre jandarmi, care a scapat cu viata.

Impactul intre microbuz si autoturism a fost atat de puternic incat unul dintre jandarmi a fost proiectat prin geam, direct pe asfalt.

Politia rutiera a deschis o ancheta pentru stabilirea imprejurarilor in care s-a produs nefericitul eveniment.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI