Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A1 Deva-Nădlac, la kilometrul 504, pe sensul de mers Arad- Timişoara, în zona localităţii Giarmata, judeţul Timiş, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme.

Citeste si: Accident tragic în județul Iași. O persoană a decedat, iar alte cinci sunt rănite, între care și un copil

Trafic blocat parțial după accident

În urma impactului au rezultat 5 victime, cu leziuni ușoare din primele verificări, potrivit unui comunicat al Poliției Rutiere. S-a circulat inițial doar pe banda nr. 1, banda 2 și cea de urgență fiind blocate. Coloana din spatele accidentului este de aproximativ 500 m, se circulă fluent, dar cu viteză redusă.

Citeste si: VIDEO| Accident cumplit în Prahova: tată și fiu, uciși pe trecerea de pietoni. "A văzut oameni zburând prin aer"

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În urma impactului au rezultat 5 victime, cu leziuni uşoare din primele verificări. 

Accident tragic în județul Iași. O persoană a decedat, un copil de 2 ani la spital

Miercuri seară, un accident grav s-a produs între trei mașini, în localitatea Mogoşeşti Siret, județul Iași. În urma impactului, o persoană a decedat, iar alte cinci au fost rănite, printre care și un copil.

În coliziune au fost implicate trei autoturisme, în care se aflau în total şase pasageri.

În urma impactului o femeie în vârstă de 54 de ani a rămas încarcerată, aceasta fiind inconştientă în momentul în care echipajul ambulanţei a ajuns la locul producerii accidentului.

Medicii au constatat decesul acesteia.

Celelalte cinci victime au fost rănite uşor, dar au fost transportate la spital pentru a li se acorda îngrijiri suplimentare, dar și pentru investigații amănunțite.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si