Close sidebar
Close sidebar

Accident grav pe autostrada A1, între Timiș și Arad

Cinci persoane au fost rănite în urma unui accident grav produs joi dimineața pe autostrada A1, între Timiș și Arad, în dreptul localității Giarmata.

Sorin Negru,

În urma impactului au rezultat 5 victime, cu leziuni ușoare din primele verificări, potrivit unui comunicat al Poliției Rutiere.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A1 Deva-Nădlac, la kilometrul 504, pe sensul de mers Arad- Timişoara, în zona localităţii Giarmata, judeţul Timiş, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme.

Citeste si: Accident tragic în județul Iași. O persoană a decedat, iar alte cinci sunt rănite, între care și un copil

Trafic blocat parțial după accident

În urma impactului au rezultat 5 victime, cu leziuni ușoare din primele verificări, potrivit unui comunicat al Poliției Rutiere. S-a circulat inițial doar pe banda nr. 1, banda 2 și cea de urgență fiind blocate. Coloana din spatele accidentului este de aproximativ 500 m, se circulă fluent, dar cu viteză redusă.

Citeste si: VIDEO| Accident cumplit în Prahova: tată și fiu, uciși pe trecerea de pietoni. "A văzut oameni zburând prin aer"

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În urma impactului au rezultat 5 victime, cu leziuni uşoare din primele verificări. 

Accident tragic în județul Iași. O persoană a decedat, un copil de 2 ani la spital

Miercuri seară, un accident grav s-a produs între trei mașini, în localitatea Mogoşeşti Siret, județul Iași. În urma impactului, o persoană a decedat, iar alte cinci au fost rănite, printre care și un copil.

În coliziune au fost implicate trei autoturisme, în care se aflau în total şase pasageri. În urma impactului o femeie în vârstă de 54 de ani a rămas încarcerată, aceasta fiind inconştientă în momentul în care echipajul ambulanţei a ajuns la locul producerii accidentului.

Medicii au constatat decesul acesteia.

Celelalte cinci victime au fost rănite uşor, dar au fost transportate la spital pentru a li se acorda îngrijiri suplimentare, dar și pentru investigații amănunțite.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI