Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul a avut loc pe DN1 Ploiești – Brașov, la intersecția cu DJ 101R, către comuna Cornu.

În urma accidentului, traficul a fost blocat pe sensul spre Brașov al DN1, în județul Prahova

Trei persoane au fost transportate la spital pentru investigații medicale.

Citeste si: Mătușa tânărului care a produs accidentul, în care au murit Ana și Daniela, face primele declarații: „Mama lui l-a abandonat”

Traficul pe sensul către Brașov este blocat, în zonă se circulă alternativ prin dirijare.

Accident în lanț pe Autostrada A2

Potrivit  ISU Călărași, accidentul a avut loc pe Autostrada A2, la KM 120, in dreptul localității Perișoru, sens de mers spre Constanța.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Un echipaj SMURD a ajuns rapid la fața locului și a preluat o femeie in vârstă de 30 ani cu traumatism cranian și dureri lombare și au transportat-o la CPU Fetești.

Citeste si: Sora geamănă a fetiței de 10 ani care a murit în accidentul din Bihor este în stare critică la Spitalul Județean din Oradea

Un echipaj SAJ a preluat un bărbat cu traumatism cranian și plagă la nivelul capului, cât și un copil care prezenta un hematom, ambii fiind transportați la Constanța”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Barbu Știrbei al județului Călărași, plutonier adjutant șef Tătăranu Ștefan-Ovidiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si