Tragedie, luni după amiază, între localitățile Füzesabony și Szihalom. Un microbuz s-a răsturnat. Un bărbat de 66 de ani a murit, iar alte trei persoane au fost rănite, dintre care una este în stare gravă.  Acestea au fost proiectate prin geam. 

Citește și: Accident rutier în Giurgiu. Un șofer a intrat cu TIR-ul într-un sens giratoriu

Accident rutier în Giurgiu. Un șofer a intrat cu TIR-ul într-un sens giratoriu

Un șofer din Giurgiu a intrat cu TIR-ul într-un sens giratoriu. Este vorba despre un turc de 53 de ani care căuta drumul spre vamă.

Conform IPJ Giurgiu, un şofer turc, de 53 de ani, care conducea un autocamion pe Bd București, a pierdut controlul asupra mastodontului şi a intrat în coliziune cu sensul giratoriu amplasat în intersecția de la Petrom.

Șoferul se pare că ar fi greșit drumul iar în urma accidentului nu a suferit leziuni corporale.

Citește și:  FOTO- Accident rutier grav în Bistrița-Năsăud. O mașină condusă de un tânăr s-a făcut bucăți, după ce a intrat într-un stâlp de electricitate

Doi români și-au pierdut viața într-un cumplit accident rutier în Bulgaria. Au fost loviți în plin de un TIR

Doi români și-au pierdut viața, după ce au fost loviți în plin de un TIR, după o depășire.

Tragedia a avut loc în Bulgaria, la Ruse- Biala.

Citește și:  Traficul rutier a fost blocat în Slatina după ce un șofer a intrat cu autoturismul într-un parapet

Un accident dezastruos a avut loc duminică dimineață în jurul orei 08:00 în Bulgaria. Doi oameni au decedat pe drumul dintre Ruse şi Byala, la intersecția cu Dve Mogili, în urma unei coliziunii frontale în timpul unei depășirii.

Un autoturism Toyota cu înmatriculare de românești se deplasa pe direcția Byala. Acesta a depășit pe o porţiune interzisă, timp în care s-a izbit frontal de un TIR Volvo cu numere românești, condus de un șofer de 52 de ani.

Citește și:  Un șofer a fost prins de polițiști în timp ce schimba locurile cu o prietenă. Care a fost, de fapt, motivul

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

În urma impactului, mașina a luat foc, iar cele două persoane care călătoreau în ea au fost găsite carbonizate în interiorul mașinii.
Identitatea lor nu a fost încă stabilită.

 

 

 

 

 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

 

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si