Close sidebar
Close sidebar

Accident groaznic in Galati. Un tanar fara permis de conducere a omorat cu maşina doi copii, de 9 si 13 ani. Barbatul a fugit de la locul accidentului

Un tânăr de 23 de ani, fără permis de conducere, care a accidentat mortal cu maşina doi copii, marţi seară, pe un drum din localitatea gălăţeană Folteşti, apoi a părăsit locul faptei, este căutat de poliţişti.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Poliţiştii din Galaţi au fost sesizaţi, marţi seară, printr-un apel la 112, că în localitatea Folteşti a avut loc un accident în urma căruia doi copii au fost loviţi, iar şoferul a părăsit locul faptei, se arată într-un comunicat transmis, miercuri, de Poliţia Judeţeană Galaţi.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti de la Serviciul Rutier care, în urma verificărilor, au stabilit că un tânăr care conducea un autoturism înmatriculat în Bulgaria dinspre municipul Galaţi către oraşul Târgu Bujor, pe DJ 242, în dreptul primăriei din localitatea Folteşti, a accidentat doi copii de opt şi nouă ani care se aflau pe acostamentul din partea dreaptă a drumului.

În urma impactului, copiii au decedat, iar şoferul a părăsit locul accidentului.

La scurt timp, poliţiştii au reuşit identificarea acestuia, fiind vorba despre un tânăr de 23 ani, din oraşul Târgu Bujor, care nu are permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Tânărul a mai fost prins de poliţişti conducând fără permis în localitatea Fârţăneşti la sfârşitul lunii iunie, fiind trimis în judecată.



În prezent, poliţiştii îl caută pe tânărul de 23 de ani, fiind întocmit un dosar de cercetare penală, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul Judecătoriei Târgu Bujor, pentru ucidere din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi părăsirea locului accidentului.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

FOTO: grupul şoferilor din Galaţi

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI