Din primele informații, accidentul în lanț s-ar fi produs din cauza poleiului care acoperă șoseaua. Aproximativ 20 de autoturisme au fost implicate în accident, iar unele dintre mașini au fost distruse aproape complet, potrivit Digi24.

Citeste si: Noile restricții de Sărbători, publicate în Monitorul Oficial. Au intrat azi în vigoare, pentru 30 de zile

Trafic restricționat după accidentul în lanț

Brigada de poliție rutieră București a transmis că traficul a fost restricţionat pe ambele sensuri pe strada Iuliu Haţeganu, între Şos Vitan Bârzeşti şi Splaiul Unirii. Polițiștii fac verificări pentru stabilirea cauzelor accidentului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Un cunoscut om de afaceri din România a murit într-un accident auto

Apa de la aspensoare ar fi produs gheața pe șosea

Șoferii au povestit că atunci când au ajuns pe pasaj, mașinile au început să alunece și s-au dus ca niște sănii din cauza gheții. Oamenii reclamă faptul că gheața s-a produs din cauza aspersoarelor care au fost pornite noaptea.

Joi dimineață au fost sub zero grade Celsius, așa că apa a înghețat. Nu se știe momentan de ce aceste aspersoare erau pornite și s-a ajuns la acest dezastru.

VIDEO- Imagini de la locul accidentului:

 

Polei pe carosabil și în alte județe

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române  informează că pe DN 19, în zona localității Valea lui Mihai, județul Bihor, pe tronsonul kilometric 65-75, s-a format polei pe carosabil.

Totodată, pe DN 76, localitatea Hidișelu de Sus, este semnalat de asemenea polei, între kilometrii 167 și 180. Au fost anunțați drumarii, pentru a interveni și curața carosabilul.

VIDEO: Vlad Petrișor, reporter Știrile Kanal D:


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si