Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 15 (E60) Târgu Mureş-Luduş, în zona localităţii Sânpaul, judeţul Mureş,  s-a produs un accident în lanţ în care au fost implicate 12 autoturisme.

Din fericire, au fost doar tamponări ușoare, fără victime. Potrivit primelor date, o singură persoană a acuzat răni uşoare și un atac de panică, fiind evaluată medical și ulterior transportată la spital.

Citeste si: Un autoturism a fost proiectat într-un imobil de către o altă mașină. Ambele autoturisme sunt grav avariate

Trafic blocat din cauza carambolului 

Accidentul a avut loc în în jurul orei 06:50, iar în prezent circulaţia este blocată pe ambele sensuri de mers, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Mureş.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Traficul rutier este oprit pe sensul către Luduş, circulându-se alternativ, îngreunat, pe celălalt fir. În zonă, a fost semnalată depunere de polei, carosabilul fiind alunecos.

Citeste si: Accident grav pe autostrada A1: șase persoane sunt rănite, inclusiv doi copii

Primele informații de la ISU Mureș: 20 de mașini implicate în tamponare

Potrivit primelor informații furnizate de autorități, în tamponarea în lanţ care a avut loc pe DN15, în zona pasajului de la Sânpaul, ar fi fost implicate 20 de autovehicule.

În zonă este ceaţă, pe unele porţiuni de drum vizibilitatea fiind sub 50 de metri, iar carosabilul este alunecos. Reprezentaţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri susţin că au intervenit între orele 5 şi 6 cu material antiderapant.

Citeste si: Accident în lanț la intrare în Cluj-Napoca: șase mașini implicate și o persoană rănită

Avertismentul Poliției Rutiere înainte de producerea accidentului în lanț

Cu doar 15 minute înainte ca accidentul în lanț să aibă loc, Centrul Infotrafic din Poliția Rutieră semnalizase pericolul reprezentat de depunerea de polei pe DN 15 Târgu Mureș-Turda, între localitățile Luduș și Ungheni:

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române  informează că, la această oră- 06:30, este semnalată depunere de polei pe DN 15 Târgu Mureș-Turda, între localitățile Luduș și Ungheni, județul Mureș.  Reduceți viteza considerabil! Evitați manevrele periculoase! Folosiți frâna de motor!", au transmis autoritățile. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si