Accidentul în lanț s-a produs în Poşta Câlnău, intersecţie cu DJ210, județul Buzău. În accident au fost implicate două autoturisme și trei autotrenuri.

Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri

În urma impactului, două persoane au fost transportate la spital, tată și fiu, în vârstă de 47, respectiv 21 de ani. Tânărul se află într-o situație critică, fiind transportat în stop cardio-respirator.

Citește și: Tânăr care a lovit o femeie şi un copil pe o trecere de pietoni din Ploiești, plasat sub control judiciar

Bărbatul în vârstă de 47 de ani a suferit policontuzii, traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, traumatism umăr stâng. 

În accident au fost implicate cinci autovehicule

Cele cinci autovehicule erau conduse de șoferi cu vârste cuprinse între 20 și 62 de ani. O a treia persoană a fost rănită, însă a refuzat să fie transportat la spital.

Citește și: Sfârșit tragic pentru un bărbat de 34 de ani. A murit prins sub un elevator, la o fabrică de paleți din Corbu

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Polițiștii au întocmit un dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili în ce circumstanțe a avut loc accidentul.

O mașină s-a răsturnat pe şoseaua Panduri din Capitală

Un accident rutier grav s-a produs în această dimineață pe șoseaua Panduri din București, acolo unde o mașină s-a răsturnat.

Citește și: Copil în vârstă de 10 ani, accidentat pe pârtia de schi. Acesta a fost transportat cu elicopterul la Spitalul Judeţean de Urgenţă Braşov

În intersecția dintre Șoseaua Panduri și Calea 13 Septembrie din Bucureşti a avut loc o coliziune între două autoturisme, una răsturnându-se.

În urma impactului un pasager a fost dus la spital, iar alte două persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului.

Citește și: O mașină de pompieri aflată în misiune s-a răsturnat. Trei pompieri au fost răniți

Potrivit Poliției Capitalei, mașina a fost repusă pe roți, traficul desfășurându-se normal la această oră.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si