Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Prahova, accidentul a avut loc la intersecţia dintre străzile Băicoi şi Oboseşti, într-un cartier de la periferia municipiului Ploieşti.

Citeste si: Cel mai mare regret al lui Alexandru Cumpănașu: "Nu voi mai face greșeala asta a doua oară!!!"

Citeste si: Accident cu zece persoane implicate, în Timiş. Cinci oameni ar fi încarceraţi, iar unul decedat

Primele date arată că un bărbat în vârstă de 25 de ani nu a oprit la indicatorul Stop şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Când va fi înmormântat Cornel Galeș? Primul anunț despre repatrierea fostului soț al Ilenei Ciuculete

În urma impactului autovehiculul care circula pe drumul cu prioritate a fost proiectat într-un imobil.

Şoferiţa care circula regulamentar a primit îngrijiri medicale la locul accidentului, refuzând să fie transportată la spital.

Accident cu zece persoane implicate, în Timiş. Cinci oameni ar fi încarceraţi, iar unul decedat

Un accident rutier a avut loc vineri dimineaţă, la ieşirea de pe autostrada A1, pe sensul de mers dinspre Arad, spre Timişoara, în zona localităţii Giarmata, în accident fiind implicate un TIR, un autoturism si un microbuz. Cinci persoane sunt încarcerate şi una decedată, coform primelor informaţii. Potrivt reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, accidentul a avut loc la ora 7.35, pe A1, pe sensul de mers Arad- Timişoara.

”În accident au fost implicate un autotren cu o persoană, un autoturism cu 2 persoane şi un microbuz cu 7 persoane. La faţa locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare grea, 2 autospeciale de stingere, 3 echipaje SMURD, o autospecială de transport personal şi victime multiple, 17 pompieri, 2 echipaje SAJ”, a transmis ISU Timiş.

Potrivit sursei citate, din primele informaţii, sunt 5 persoane încarcerate în microbuz şi o persoană posibil decedată.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si