Close sidebar
Close sidebar

Accident ingrozitor in Hunedoara! Politistii si medicii au numarat deja sase victime!

Un barbat in varsta de 51 de ani si-a pierdut viata, iar alte cinci persoane, printre care si o fata de 15 ani, au fost ranite, fiind transportate la UPU Deva, in urma unui accident rutier care a avut loc in localitatea Pestis din judetul Hunedoara.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Hunedoara un grav accident rutier a avut loc intre doua masini in localitatea Pestis, in urma caruia un barbat de 51 de ani si-a pierdut viata si alte cinci persoane au fost ranite.

Printre raniti se afla si o tanara de 15 ani.

Citeste si: Iulia Albu, reacție dură la mărturia iubitului Mariei, tânăra de 19 ani ucisă de urs: "Este îngrozitor. Această declarație însă mă sperie.''- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

La locul accidentului a intervenit o ambulanta de terapie intensiva si alte doua de tip B2, precum si o autospeciala mixta.

Conform medicilor, ranitii, politraumatizati, dar constienti, au primit ingrijiri medicale la locul accidentului. Ulterior au fost transportati la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta Deva.

Politistii au inceput cercetarile in acest caz si urmeaza sa stabileasca exact cum a avut loc accidentul rutier.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI