Teribilismul unora, dorința de a epata pe internet, inconștiența sau modul în care văd o posibilă distracție în faptele lor pot duce, uneori, la tragedii.

La un pas de nenorocire au fost și doi bărbați, posibili ucraineni, filmați în apropierea a doi urși.

Citește și: Detaliul care schimbă cu totul tragedia din Jepii Mici! Care ar fi fost, de fapt, motivul pentru care Diana a fost atacată și ucisă de urs: „Nu ne-am mai confruntat în ultimii 10-15 ani cu o situație așa gravă”

Urs

Imaginile de pe Transfăgărășan

[Sursa foto: Captura video]

Doi bărbați, la un pas de tragedie, pe Transfăgărășan

Cei doi au parcat mașina pe marginea drumului, pe Transfăgărășan, o zonă cunoscută ca fiind frecventată de urși, s-au coborât din vehicul și, fără teamă, s-au apropiat de două animale sălbatice.

Oamenii le-au hrănit, s-au amuzat, apoi au început să se fotografieze cu animalele. Totul până la un moment dat, când, ursoaica s-a năpustit asupra unuia dintre bărbați.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă- wowbiz.ro

După cum se vede în imaginile ajunse virale pe internet, omul a încercat să fugă în jurul mașinii, dar a căzut la pământ. Moment în care a fost salvat de claxoanele celorlalte mașini, căci doar asta i-a speriat pe urși.

În ideea în care, de această dată, după tragedia din Jepii Mici, nu ar fi vorba despre un incident tragic, ci despre inconștiență pură, așa cum susțin cei care au văzut imaginile, reacțiile lor au fost dure.

Urs

Imaginile de pe Transfăgărășan

[Sursa foto: Captura video]

Citește și: VIDEO Controversă națională: urșii, în bătaia puștii. Ce spun mai marii țării. În scandal a intervenit și Klaus Iohannis

Mai ales că, în repetate rânduri, în acest sezon, când urșii ies în căutare de mâncare, iar turiștii frecventează zonele montane, autorităţile au tot făcut apel la oameni să nu hrănească animalele, să nu se apropie de ele şi să nu încerce să le fotografieze.

„Și aici tot ursul e de vină?”, „Unii nu se prind niciodată”, „Era mișto să strige unul: Poliția, culcat!”, „Acolo unde nu-i cap, vai de picioare”, ”Autoritățile ar trebui să îi amendeze pe acești inconștienți”, ”Unii merită ceea ce caută”, ”Doamne ferește, la un pas de tragedie”,  ”Omul niciodată nu o sa își recunoască greșeala. Oricine și orice e de vină, mai puțin el...”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor din mediul online la vederea imaginilor ajunse virale.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si