Close sidebar
Close sidebar

Accident intr-o cariera de calcar din Republica Moldova. Trei muncitori si-au pierdut viata

Trei barbati au murit, luni seara, dupa ce un mal de piatra s-a prabusit peste ei, intr-o cariera de calcar din raionul Criuleni din Republica Moldova. Premierul Pavel Filip a convocat o sedinta de urgenta la Guvern si a dispus efectuarea unor controale la toate minele din tara, scrie Deschide.md.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce se afla în celebrul sicriu de zinc găsit în curtea bisericii „Mavrogheni” din București: Ascundea o mărturie a dragostei nesfârșite- antena3.ro

Accidentul a avut loc intr-o cariera de calcar din satul Pascani, raionul Criuleni. Potrivit politiei, sotiile a trei muncitori de la cariera de calcar au alertat autoritatile, dupa ce au vazut ca barbatii nu se intorc acasa de la munca.

Echipajele de interventie care au ajuns la fata locului i-au gasit decedati pe doi dintre muncitori, in timp ce al treilea a murit in drum spre spital, dupa ce un mal de piatra s-a prabusit peste ei.

Premierul Pavel Filip a convocat o sedinta de urgenta la Guvern si a dispus efectuarea de controale la toate minele din tara.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI