Close sidebar
Close sidebar

Accident mortal in Bucuresti! Un motociclist care circula regulamentar a murit dupa ce a intrat intr-o masina care nu i-a acordat prioritate!

Soferii iresponsabili continua sa faca victime in Bucuresti! Viata unui tanar motociclist a fost curmata de un sofer care nu i-a acordat prioritate!

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Disparitia tanarului motociclist Catalin Nae a fost anuntata in aceasta seara de catre Cristi Hrubaru, omul de radio aflandu-se in zona producerii accidentului.

"Tricou cu Black Helmets. Splaiul Independentei 319. Vechea poveste. Nu i-a acordat prioritate...bikerul mergea regulamentar. Catana... Nu e bine!", a fost mesajul postat de catre Cristian Hrubaru.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Motociclismul iti da senzatia de o mai mare libertate si ai parte si de putina adrenalina din cand in cand… grup si atmosfera misto!",  era descrierea lui Catalin pe siteul clubului moto Black Helmets.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI