Close sidebar
Close sidebar

Accident mortal in Ialomita, in aceasta dimineata! Un camion a luat foc dupa ce s-a ciocnit cu o masina

Un accident rutier in care au fost implicate un camion plin cu grau si un autoturism s-a produs, marti dimineata, pe DN 2 A, in judetul Ialomita.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

In urma impactului, soferul autoturismului, un barbat de 62 de ani, a decedat, iar camionul a luat foc, intervenind mai multe echipaje de pompieri.

”Garda tandarei a fost solicitata sa intervina la un accident rutier produs pe DN 2A, in apropiere de popasul Chirana”, au anuntat, luni, reprezentantii ISU Ialomita.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Oamenii au fost extaziați când au văzut la un zoo din China doi pui de panda. Apoi aceștia au început să latre- antena3.ro

Potrivit acestora, in accident a fost implicat un aotuturism si un autocamion care transporta grau, iar in urma impactului a rezultat decesul conducatorului autoturismului, un barbat de 62 de ani.

De asemenea, capul tractor al camionului a ars in totalitate, afectand si aproximativ 5% din incarcatura.

Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI