Close sidebar
Close sidebar

Accident MORTAL in Mures! Trei persoane au murit si una a fost ranita grav dupa ce un autoturism s-a ciocnit cu un TIR

Trei persoane au murit si una a fost ranita grav dupa ce un autoturism s-a ciocnit, sambata dimineata, cu un TIR in judetul Mures, la iesirea din municipiul Sighisoara catre Brasov.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Mures, Cristian Virag, a declarat, sambata, pentru News.ro, ca accidentul s-a produs la iesire din municipiul Sighisoara spre Brasov, intre localitatile Vanatori si Mureni, fiind vorba de o ciocnire intre un TIR si un autoturism.

Potrivit sursei citate, in urma impactului, trei persoane cu varste intre 30 si 40 de ani au murit, iar o a patra a fost ranita grav, pentru extragerea acesteia dintre fiarele contorsionate ale masinii fiind nevoie de interventia echipelor de descarcerare. Toate cele patru victime se aflau in autoturism.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Potrivit Inspectoratului Judetean de Politie Mures cel mai probabil accidentul s-a produs din cauza ca soferul autoturismului nu a adaptat viteza la conditiile de drum, iar masina ar fi derapat din cauza carosabilului umed si astfel a intrat pe contrasens izbindu-se in plin de TIR.

FOTO: Ziarul Unirea
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI