Incidentul a avut loc, marti dimineata, in jurul orei 04.30, cand un tanar de 18 ani a lovit din spate un grup format din patru tineri, care se deplasau pe marginea drumului, in aceeasi directie de mers. Dupa impact, autoturismul condus de acesta s-a rasturnat in afara partii carosabile, scrie Magazin Salajean.

Evenimentul s-a soldat cu decesul unui tanar de 23 de ani, din Valcau de Jos si ranirea altor doi, de 17, respectiv 18 ani, ambii din Simleu Silvaniei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

La testarea cu alcooltestul, adolescentul de la volan avea o alcoolemie de 0,80 mg/l alcool pur in aerul expirat. In urma verificarilor efectuate de politisti s-a constatat cu acesta nu detine nici permis de conducere.

Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, conducerea unui vehicul fara permis de conducere si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau altor substante, a mai adaugat sursa citata.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si