Un șofer de 60 de ani din Vernești a murit pe loc, după ce a ieșit pe drumul european E85 de pe un drum agricol în fața unui camion, informează presa locală.

Citeste si: Doi bătrâni s-au sinucis împreună

Accidentul rutier a avut loc vineri după-amiază pe DN2 Buzău-Râmnicu Sărat, în afara localităţii Oreavul, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Buzău.

Citeste si: Accident grav în Mehedinți: O căruță în care se afla o familie, spulberată de o mașină

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Camionul circula regulamentar dinspre Buzău spre Focșani (șofer de 43 de ani din Vrancea).

Trafic blocat pe DN2

Din cauza accidentului, traficul rutier a fost restricţionat, coloanele de maşini întinzându-se pe mai mulţi kilometri pe ambele sensuri.

"Din primele date de la faţa locului a reieşit că este vorba de o coliziune între două autovehicule, unul care ar fi pătruns pe DN2/E85 de pe un teren agricol şi la volanul căruia se afla un conducător auto de 60 de ani, din Verneşti, respectiv o autoutilitară condusă pe drumul prioritar, din direcţia

Buzău către Râmnicu Sărat, de către un şofer în vârstă de 43 de ani, din Vrancea. Accidentul s-a soldat cu decesul şoferului din Verneşti", au precizat reprezentanţii Poliţiei.

accident dn2

Accident mortal pe DN2, în județul Buzău. Eroate fatală pentru un șofer

[Sursa foto: Facebook]

În cauză se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Citeste si: VIDEO- Un camion încărcat cu oi s-a răsturnat pe DN67. Mai multe animale au murit

Coliziune între două autovehicule, unul care ar fi pătruns pe DN2E85 de


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si