Close sidebar
Close sidebar

Accident pe Autostrada Soarelui! Elicopterul Smurd intervine. Sunt mai multe victime

Accident grav pe Autostrada Soarelui! Un autoturism si o autoutilitara s-au ciocnit violent. In urma impactului trei persoane au fost grav ranite.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un autoturism si o autoutilitara s-au ciocnit, joi, pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 56, pe sensul catre Capitala, trei persoane fiind ranite, dintre care una incarcerata. La fata locului actioneaza mai multe echipaje de interventie, traficul in zona accidentului fiind blocat.

Reprezentantii ISU Calarasi au anuntat ca un autoturism si o autoutilitara au fost implicate, joi, intr-un accident pe Autostrada Soarelui, pe sensul catre Capitala, in zona localitatii Nicolae Balcescu.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Trei persoane au fost ranite, una fiind incarcerata si urmeaza a fi preluata de un elicopter SMURD.

La randul lor, reprezentantii Centrului Infotrafic au precizat ca traficul rutier este oprit in zona producerii accidentului, fiind formate coloane de autovehicule pe o distanta de aproximativ 2 kilometri.

Ruta ocolitoare pentru cei care se deplaseaza catre Capitala este orasul Lehliu Gara – DN3 – orasul Fundulea – intrare Autostrada A1.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI