În urma verificărilor, agenții Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea au descoperit că bărbatul avea permisul reținut.

Un șofer drogat și fără permis a distrus două mașini

"La data de 19 aprilie, ora 17,00, poliţiştii Biroului Rutier Focşani au fost sesizaţi prin 112 cu privire la avarierea a două autoturisme ce se aflau staţionate pe strada Aleea 1 Iunie din municipiul Focşani.

La scurt timp, în urma cercetărilor efectuate, conducătorul auto, care a părăsit locul producerii evenimentului, a fost depistat într-o parcare din municipiul Focşani. Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că tânărul, în vârstă de 28 de ani, posedă un permis de conducere care figurează însă ca fiind reţinut. Întrucât bărbatul avea un comportament specific consumatorilor de substanţe psihoactive, acesta a fost condus la o unitate medicală, în vederea efectuării unui test preliminar privind consumul de substanţe psihoactive, iar rezultatul a fost pozitiv pentru rubricile BZO şi TCA", au precizat reprezentanţii IPJ Vrancea, potrivit  Agerpres .

Citește și: Șofer prins la volan beat, pe străzile din Tulcea. A reușit să scape de dosar penal și a primit chiar și permisul înapoi

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. 

Un român a fost implicat într-un accident rutier în Austria

Un român de 21 de ani a fost implicat într-un acciden rutier produs în Austria. Tânărul conducea o dubă pe autostrada A13.

Citește și: Un român a fost implicat într-un accident rutier în Austria. Autoturismul său s-a izbit de remorca unui camion

Accident în Austria, produs de un român, pe autostrada A13. Coliziunea violentă a avut loc miercuri dimineață, atunci când, din motive necunoscute, un șofer român a pătruns pe prima bandă și s-a izbit de camionul cu semiremorcă. Pe șosea s-a format un ambuteiaj pe mai mulți kilometri. Șoferul camionului de 36 de ani nu a fost rănit. Autostrada a trebuit să fie închisă complet timp de 20 de minute.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si