Un accident rutier grav a avut loc în Bihor, marți seară. Cei cinci tineri s-au răsturnat cu mașina, iar unul dintre ei a murit pe loc. Băiatul care a murit avea 14 ani.

Accidentul devastator s-a produs marți seară pe drumul judeţean 795, în localitatea Tinca.

Citeste si: Imagini dureroase cu o fostă concurentă Puterea Dragostei. A făcut accident 

Cinci tineri- victime ale accidentului rutier

Conform declarațiilor oamenilor legii, accidentul a avut loc seara trecută, în jurul orei 19.36, pe drumul judeţean 795. În autoturism erau cinci tineri, cu vârste cuprinse între 13 și 20 de ani, iar cel mai mic dintre ei a decedat pe loc.

Șoferul era un tânăr de 20 ani, din comuna Livada, județul Arad. El mergea pe direcția Tinca – Salonta. Băiatul nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a derapat, iar mai apoi a pierdut total controlul volanului.

accident rutier bihor cinci victime
Accident rutier în Bihor.[Sursa foto: spynews]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Conform apropiaților, tânărul nu avea nici experiență mare în privința șofatului.

În scurt timp, mașina s-a răsturnat de mai multe ori în afara părții carosabile, iar apoi a revenit pe roți.

Citeste si: Accident rutier de ultima oră. Nouă persoane sunt implicate în dezastru

Ceilalți pasageri se află în stare gravă la spital. Unul dintre băieți, un minor de 14 ani din aceeași localitate, a decedat. Medicii au ajuns în scurt timp la fața locului pentru a le acorda primul ajutor tuturor pasagerilor, însă nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața minorului.

Victima se afla în stop cardio-respirator, iar manevrele de resuscitare nu au fost de ajuns pentru a-i salva viața. O tânără de 13 ani a fost preluată de urgență cu elicopterul SMURD, deoarece prezenta o fractură și traumatisme.

Citeste si: Accident devastator în Medgidia. Doi tineri au decedat pe loc

Un alt pasager, de 13 ani, se află în stare de inconștiență, iar un alt pasager și șoferul, în vârstă de 18, respectiv 20 de ani prezintă diferite traumatisme. Victimele care au putut fi salvate au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean.

Citeste si: Detalii șocante despre explozia mașinii din Arad! Ce spun anchetatorii: „Bomba a fost pusă la motor...”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si