Cea care a făcut parte recent dintr-un accident auto este chiar îndrăgita brunetă Ella, care a făcut parte în trecut din show-ul matrimonial Puterea Dragostei. Aceasta susține că o altă mașină nu i-a acordat prioritate și că acum are dureri foarte mari. Totodată aceasta este de părere că Dumnezeu a vrut să îi dea o lecție. Nu este sigură că mai vrea să conducă după proaspătul incident.  

Citeste si: Scene halucinante în camera roșie de la "Puterea Dragostei". "Eu vreau doar să te cunosc"

Ella: ”Am dureri foarte mari” 

Urmăritorii Ellei de pe Instagram, impacientați de recentul incident prin care a trecut aceasta, au întrebat-o cum se simte acum, la scurt timp după accidentul auto. Aceasta a spus că are dureri foarte mari și că fără medicamente nu poate adormi. 

Poza de la locul accidentului[Sursa foto: Instagram]

”Cum să mă simt după accident, iau destul de multe calmante. Deci adorm pe bază de Ketonal. Am dureri foarte mari, în special noaptea. Nu știu de ce.” 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Întrebată de către urmăritorii săi de pe Instagram cum se simte cu psihicul după accidentul de mașină prin care a trecut aceasta a răspuns că îi este destul de greu să își revină. 

”Sincer e un pic cam greu să te refaci. Aseară am spus că nu o să mai conduc de loc. Așa a vrut Dumnezeu, să îmi dea o lecție.” 

Ella, fosta concurentă de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Mona și Nicos de la „Puterea Dragostei” sunt împreună?! Imaginea care face senzație

”Mulțumesc lui Dumnezeu pentru că m-a ajutat să scap cu viață” 

Din spusele brunetei, celălalt șofer nu ar fi acordat prioritate și a intrat în botul bolidului pe care îl conducea. Ella de la Puterea Dragostei nu a dat mai multe detalii și despre cum se simte, dar în poza pe care a postat-o la InstaStory după accident pare că a primit îngrijiri din partea medicilor, căci în jurul gâtului are atașat un guler cervical. 

   

„Cam așa se întâmplă când nu se acordă prioritate!/ Mulțumesc lui Dumnezeu pentru că m-a ajutat să scap cu viață. Iar voi, șoferilor, conduceți mai cu prudență pentru a nu pune în pericol viața celorlalți în pericol', a transmis Ella pe Instagram. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si