În fiecare seară de luni până vineri, la ora 20:00, telespectatorii români sunt captivați de talentul actriței Gökçe Bahadır, protagonista îndrăgitului serial „Tablou de familie”, difuzat pe Kanal D. Dar ce se ascunde în spatele camerelor de luat vederi? O poveste de lux și opulență care depășește orice imaginație!

Recent, Gökçe Bahadır și soțul ei, muzicianul Emir Ersoy, s-au mutat într-un apartament de vis cu vedere la Bosfor, situat în exclusivistul cartier Etiler din Istanbul.

Această locuință de poveste, care i-a fascinat pe cei doi la prima vedere, a fost închiriată pentru o sumă astronomică! Pentru a se bucura de această priveliște unică și de confortul oferit de noua lor casă, cuplul plătește o chirie de 270.000 de lire turcești pe lună, echivalentul a aproximativ 7.625 euro.(sursa:  www.gecce.com.tr)

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Nu este pentru prima dată când această locuință atrage personalități de top. Înaintea lor, aici a locuit faimosul fotbalist Juan Mata, fost star al echipei Galatasaray, care plătea o chirie de 5.000 de euro pe lună. Cu o asemenea vedere spectaculoasă și cu atâta lux la dispoziție, nu e de mirare că acest apartament este atât de râvnit!

Fanii din România pot urmări în fiecare seară, de luni până vineri, de la ora 20:00, talentul desăvârșit al lui Gökçe Bahadır în serialul „Tablou de familie”, doar la Kanal D.

Nu ratați ocazia de a vă bucura de povestea plină de emoții și răsturnări de situații.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si