Close sidebar
Close sidebar

Accident rutier cumplit. Au fost implicate patru persoane, șoferul de 18 ani a murit

Un accident rutier a avut loc noaptea trecută în județul Giurgiu. Tragedia s-a întâmplat la intrarea în localitatea Comasca. Patru tineri au fost implicați în eveniment, iar șoferul a murit.

Georgiana Balaban,

Imagini de la locul accidentului. [Sursa foto: Facebook Mihăiță Grigore.]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Accidentul devastator a avut loc în județul Giurgiu, seara trecută. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD, un echipaj de descarcerare și o autospecială pentru transport personal și victime multiple.

Citeste si: Accident de ultima oră. Sunt implicate patru mașini și un autotren

Accident rutier cumplit. [Sursa foto: Facebook Mihăiță Grigore.]

Este vorba despre un singur autoturism în care erau patru persoane. Șoferul a fost găsit în stop-cardio respirator. S-au făcut manevre de resuscitare, însă medicii au declarat decesul.

Citeste si: Accident cumplit în Vâlcea. Doi morţi

Cum a avut loc tragedia

Mașina în care se aflau cei patru tineri a ieșit de pe contrasens și a intrat într-un pom. După decesul șoferului, în vârstă de 18 ani, două dintre persoanele din mașină au fost găsite inconștiente. Cele două victime din autoturism (o fată de 17 ani și un băiat de 19 ani) au fost găsite inconștiente, au fost preluate de ambulanțe SAJ și transportate de urgență la spital.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Accident grav! Şapte persoane rănite, după ce un autoturism s-a izbit de un microbuz

Accident rutier la Giurgiu. [Sursa foto: Facebook Mihăiță Grigore.]

O tânără în vârstă de 19 ani, conștientă, a fost preluată de echipajul SMURD.

Ea a primit îngrijiri medicale și a fost transportată la spital.

Citeste si: Accidentare gravă la Survivor România 2021! Cătălin Moroșanu a căzut fulgerător la pământ. Ce se întâmplă cu Faimosul?

Conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 18 ani, a fost găsit în stop cardio-respirator, i-au fost efectuate manevre de resuscitare, însă, din nefericire, echipajul medical al SAJ a declarat decesul acestuia.

Accident la Comasca- Giurgiu. [Sursa foto: Facebook Mihăiță Grigore.]

Citeste si: Caz miraculos într-un spital din Anglia! Un tânăr aflat în moarte cerebrală a dat semne de viață chiar înainte de a fi deconectat

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI