Reprezentantul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, subcomisarul Ramona Ciofu, a declarat că în acest moment a fost înregistrată o victimă care prezintă răni ușoare. 

O ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță Neamț s-a deplasat la fața locului pentru a evalua persoanele implicate în accident

Citeste si: Urmărire ca în filme pe străzile din Hunedoara, după ce doi adolescenți au furat o mașină. Au fost prinși după o urmărire de 40 de kilometri

Trafic blocat

Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers. Polițiștii rutieri se află la fața locului și efectuează cercetări ăentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Accident cumplit pe DN 12. Un om a murit, iar altul a fost rănit

O femeie de 30 de ani a murit arsă după ce mașina pe care o conducea s-a izbit de un copac și a luat foc

O şoferiță de 30 de ani a decedat carbonizată după ce mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă, pe DN2A, a lovit de un copac de pe marginea drumului, iar în urma impactului a fost cuprinsă de flăcări, informează IPJ Ialomiţa.

Citeste si: Accident tragic în Botoșani. Patru tineri au fost răniți

Femeia a rămas captivă  în autoturismul care a luat foc, după coliziunea cu copacul. La sosirea pompierilor și a echipajelor medicale, a fost declarat decesul șoferiței.

"În această seară, în jurul orei 21,30, pe DN 2 A la intrare în localitatea Andrăşeşti, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu o victimă.

Din verificările efectuate a reieşit că în evenimentul rutier a fost implicat un autoturism care ar fi părăsit partea carosabilă, a intrat în impact cu un copac de pe marginea drumului, în urma coliziunii maşina fiind cuprinsă de flăcări", au transmis reprezentanții IPJ Ialomiţa. 

Citeste si: Un minor din Capitală a fost reținut de polițiști, fiind suspectat că a incendiat 7 mașini


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si