Autoritățile au descoperit că un tânăr de 22 de ani era șoferul mașinii avariate. Accidentul a avut loc pe str. Putnei din municipiul Rădăuți, când tânărul din comuna Gălănești, care se afla sub influența alcool-ului nu a adaptat viteza la condițiile de drum. Băiatul a pierdut astfel controlul asupra direcției de mers părăsind partea carosabilă.

Accident rutier de proporții după ce au schimbat locurile la volan, de teama poliției

Polițiștii chemați la fața locului au descoperit că în momentul producerii accidentulul, la volanul mașinii se afla o fată de 21 ani din comuna Vicovu de Jos. Cele patru persoane, aflate în mașină la momentul impactului, au fost testate cu aparatul etilotest, conform evz.ro.

Citeste si: Percheziţii DIICOT şi DGA la Poliţia Caraş-Severin, după ce un şef şi mai mulţi angajaţi ar fi ajutat anumite persoane să obţină autorizaţii de deţinere a armelor sau ar fi favorizat persoane cu funcţii importante care aveau deja arme

Rezultatetele au fost negative pentru tânăra de 21 de ani și un tânăr de 18 ani din Frătăuții Vechi, pasager în autoturism. Alcool pur în aerul expirat de de 0,80 mg/l alcool în cazul tânărului de 22 de ani din comuna Gălănești și de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru un tânăr de 20 de ani din comuna Frătăuții Vechi, pasager în vehicul.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Accident rutier de proporții după ce au schimbat locurile la volan, de teama poliției

Citeste si: Anchetă internă la un spital din Iași: s-a descoperit că o infirmieră venea beată la muncă și colegii de tură o ”acopereau”

Impactul a dus la rănirea ușoară a conducătorului auto de 22 de ani și a pasagerului de 20 de ani, care au fost transportați cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Oamenii legi au aflat că autoturismul implicat în accident aparține părinților tânărului de 20 de ani din comuna Frătăuții Vechi. Părinții i-au dat mașina fiului, deși știau că se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Citeste si: Andy de la Puterea Dragostei, relație cu o femeie celebră!? O cunoște toată țara și e dorită de mulți bărbați

Autoritățile au emis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului” și „încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că se află sub influența alcoolului”, ce va fi soluționat procedural.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si