Andy și Cristina Pucean au fost surprinși împreuna la Targul de Crăciun, fiind fotografiați în ipostaze destul de apropiate. Cei doi au stat numai împreună, au publicat fotografii pe Instagram și păreau destul de relaxați unul în compania celuilalt.

Andy de la Puterea Dragostei a fost văzut si în compania Loredanei Chivu

Surpriza cea mai mare este ca despre Andy s-a speculat ca ar avea o relație cu Loredana Chivu.

Însă, nu a fost confirmat nimic, iar acum fostul concurent se afișează cu frumoasa dansatoare Cristina Pucean.

Andy de la Puterea Dragostei, relație cu o femeie celebră
Andy de la Puterea Dragostei, relație cu o femeie celebră

Cristina Pucean îi răspunde Andrei Voloș de la Puterea Dragostei! Ce spune despre fotografiile în care apare alături de Bogdan Mocanu

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei vrea să părăsească emisiunea

Citeste si: Andra Volos de la Puterea Dragostei, însărcinată cu Bogdan Mocanu?! Anunțul care i-a uimit pe fanii emisiunii

Cristina Pucean a stârnit gelozia Andrei Voloș de la Puterea Dragostei, după ce a publicat o fotografie cu Bogdan Mocanu.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Andra Voloș a vorbit despre momentul în care a văzut fotografia cu Bogdan Mocanu și Cristina Pucean și a recunoscut că a simțit gelozie.

Cristina Pucean a simțit nevoia să reacționeze și a negat orice fel de apropiere de Bogdan Mocanu. Blondina susține că este vorba doar de o relație profesională.

¨Până acum am ales să nu vorbesc, dar deja comentează multe persoane pe un subiect care nu își are rostul! Vreau și eu să lămuresc pe toată lumea în legătură cu zvonurile despre mine și colegul meu Bogdan Mocanu, nu am absolut nici o altă

legătură cu el cum v-ați dat cu presupusul!

Citeste si: Nelson Mondialu, mesaj tranșant pentru fiul său, Livian, concurent la Puterea Dragostei: Părăsește emisiunea sau o părăsesc pe maică-ta!

Nu este singurul coleg lângă care fac poză. De la o simplă poză, la o relație e distanță mare. Nu am de ce să mă feresc atunci când voi hotărâ să am o relație, vă promit că va fi publică și nu o să fie cu cineva care este deja într-o relație. Vă pup și vă iubesc pe toți cei care mă cunoașteți și aveți încredere în mine!

Eu nu am nevoie să mă fac cunoscută prin cineva anume sau prin scandaluri. Mulțumesc lui Dumnezeu că m-am făcut singură prin muncă și atât.", a declarat Cristina Pucean.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si