Șapte persoane au fost rănite într-un accident produs, miercuri, în localitatea Nicoreşti, județul Galaţi, după ce o autoutilitară şi un autobuz cu 30 de pasageri s-au ciocnit. Unul dintre răniţi a rămas încarcerat, fiind scos de echipajul specializat şi transportat la spital cu un elicopter SMURD.

Citește și: Dosar penal pentru un şofer care circula cu viteză prea mică

Din primele informații reiese că accidentul s-a produs între două vehicule.

În urma impactului, un bărbat a rămas încarcerat, fiind necesară intervenția echipajului de la descarcerare. Victima a fost extrasă şi preluată de la locul accidentului de un elicopter SMURD. Alte șase persoane, cu traume ușoare, au fost preluate de către echipajele SAJ Galaţi.

„La faţa locului au intervenit o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, ambulanța SMURD B din cadrul Detașamentului de Pompieri Tecuci, echipajul aeromedical SMURD şi două ambulanţe SAJ", transmite ISU Galaţi.

Cum s-a produs accidentul

Conform IPJ Galaţi, accidentul s-a produs la intersecția Drumului European 581 cu Drumul Județean 252. Acolo au ajuns în scurt timp echipaje de la Postul de Poliție Buciumeni şi de la Serviciul Rutier Galaţi – Biroul Drumuri Naționale şi Europene, dar şi din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgenţă „General Eremia Grigorescu" al județului Galaţi.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Un tânăr a fost reținut pentru dare de mită, după ce a fost prins drogat la volan

Din verificările preliminarii s-a stabilit că un bărbat, cu vârsta de 48 de ani, din comuna Buciumeni, în timp ce conducea un autobuz, pe DJ 252, a pătruns în intersecție, moment în care a fost lovit în partea lateral stânga cu partea din faţă a unei autoutilitare, care era condusă de un tânăr de 20 de ani, din comuna Grebanu, judeţul Buzău.

În urma impactului, conducătorul autoutilitarei a rămas blocat şi a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru descarcerare. Întrucât acesta prezenta mai multe leziuni, a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat în stare conştientă la spital.

Citește și: Noi reguli pentru șoferii români! Cei ce nu respectă legea riscă să rămână și fără mașină, și fără permis

Totodată, din autobuzul care făcea o cursă regulată Tecuci-Buciumeni şi în care se aflau aproximativ 30 de persoane, au fost rănite 6 femei, cu vârste cuprinse între 24 şi 68 de ani. Acestea au fost preluate şi transportate de ambulanţe la Spitalul Municipal Anton Cincu din Tecuci, pentru investigații medicale amănunțite.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În cauză, polițiștii au deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili cauzele şi împrejurările în care s-a petrecut acest eveniment rutier.

Citește și: Nouă persoane au ajuns în stare gravă la spital, după ce mașina în care se aflau a fost spulberată de un microbuz, în Brașov. Doi copii se aflau în autovehicul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si