Traficul rutier a fost restricționat pe Autostrada A1 Sibiu- Deva, în urma unui accident rutier în care au fost implicate trei mașini și o autoutilitară.

Trei mașini și o autoutilitară au fost implicate într-un accident rutier

Accidentul rutier a avut loc pe sensul de mers Sebeș- Sibiu, iar în urma impactului o persoană a fost transportată la spital.

Citește și: Un tânăr a intrat cu mașina într-un cap de pod, apoi s-a răsturnat

Autoritățile informează faptul că în urma restricțiilor de circulație s-a format o coloană de aproximativ trei kilometri, circulându-se printre cele două benzi.

Accident rutier grav la Satu Mare. Un tânăr de 20 de ani a fost transportat la spital

O mașină cu patru persoane a fost implicată într-un accident rutier, în noaptea de marți spre miercuri, în județul Satu Mare.

Citește și: Accident în lanț. Impact violent între un TIR, un autocar și o mașină

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În urma impactului, un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost transportat la spital. Accidentul a avut loc în localitatea Foieni, județul Satu Mare.

Citește și: Accident grav cu patru victime. O persoană și-a pierdut viața

”Un  echipaj operativ din cadrul Detaşamentului de pompieri Carei a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD la un accident rutier, produs în localitatea Foieni, în care a fost implicat un autoturism cu patru persoane.

Autoturismul implicat a părăsit partea carosabilă, acroşând un stâlp de pe marginea drumului”, a transmis, miercuri, ISU Satu Mare.

Citește și: Un ambulanțier a lovit o femeie cu autospeciala și a plecat

Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost transportat pentru îngrijiri medicale la Compartimentul de primiri Urgenţe Carei. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si