Cinci persoane au fost rănite în urma unui accident produs duminică, pe DN 2, în zona localității Leţcani, din judeţul Iaşi.

„Pe DN 2, localitatea Leţcani, judeţul Iaşi, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme”, anunţă ​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În urma impactului au fost rănite 5 persoane, evaluate medical la faţa locului.

Citește și: Accident rutier cu nouă victime, printre care și un copil

Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind ridicate.

Trei autoturisme au fost implicate în accidentul rutier de la Leţcani. Iniţial, apelul primit la ora 14:30 la 112 anunţa că au fost implicate două maşini, ambele ieşite în decor.

Citește și: Doi polițiști din Ploiești au fost răniți, în urma unui accident dintre un autobuz și o autospecială de poliție

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Conform oficialilor ISU Iaşi, în urma accidentului două femei au fost rănite, acestea fiind preluate de către echipajele medicale şi transportate la spital.

Celelalte persoane implicate în accident nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, a precizat sursa citată.

La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de intervenţie, inclusiv unul echipat cu modul de descarcerare, însă nu a fost nevoie de intervenţia acestuia.

Accident rutier grav pe DN5. Printre victime se numără și o fetiță de cinci ani

Un accident rutier grav s-a petrecut pe DN5 Giurgiu- București. Două autoturisme s-au ciocnit violent, iar o femeie a ajuns la spital.

Alte două victime, printre care o fetiță de cinci ani, au primit îngrijiri medicale la fața locului, dar au refuzat transportul la spital.

Accidentul s-a petrecut în urmă cu puțin timp, pe DN5, între localitățile Călugăreni şi Adunații Copăceni, pe drumul spre Capitală.

Citește și: VIDEO| Imagini incredibile cu un copil care stă agățat de spatele tramvaiului în timp ce merge, în București

Martorii spun că şoferul unui autoturism nu ar fi păstrat distanța în mers şi a izbit din spate maşina unui alt conducător auto aflat în trafic.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Călugăreni cu o autospecială de stingere și două ambulanțe SAJ.

AdvertisementFemeia, pasageră într-unul din autoturisme, a fost preluată de ambulanță și transportată la spitalul Bagdasar, din capitală. Aceasta era conștientă, însă acuza dureri în urma impactului.

Rănite uşor, o fetiță de 5 ani şi o altă persoană, au ajuns şi ele în ambulanță şi după acordarea îngrijirilor medicale au refuzat transportul la spital.


Alte două persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului, refuzând transportul la spital.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateriile autovehiculelor. Cazul a rămas în atenția polițiştilor de la IPJ Giurgiu pentru cercetări. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citește și: O navă cu peste 80 de oameni la bord a luat foc, în Grecia. Toți au fost nevoiți să se arunce în apă, pentru a nu fi cuprinși de flăcări


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si