Traficul rutier este oprit,  joi, pe ambele sensuri ale DN 2 Bacău-Roman, în zona localității Secuienii Noi, județul Neamț, unde o cisternă cu motorină s-a răsturnat şi există pericol de explozie. Șoferul primește îngrijiri de la echipajul SMURD.

Ce au transmis autoritățile

„Prin apel la 112, în jurul orei 10:35, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui eveniment în comuna Secuieni în urma căruia o cisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Roman cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD. Până la sosirea pompierilor, conducătorul auto s-a evacuat. Acesta primește îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajului SMURD”, a transmis ISU Neamț.

Citește și: Accident rutier grav pe DN 1: o persoană a fost transportată la spital

Potrivit sursei citate, pompierii au acționat pentru deconectarea bornelor bateriei pentru a evita producerea unui incendiu. De asemenea, se acționează pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor pentru evitarea producerii unei explozii.

Citește și: Un bărbat din Iași și-a retezat gamba, după ce a manevrat greșit motocoasa. Acesta a fost transportat de urgență la spital cu un elicopter SMURD

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Centrul Infotrafic al Poliției Române informează că o autocisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat în afara carosabilului pe DN 2 Bacău-Roman, în afara localităţii Secuienii Noi, judeţul Neamţ.

În urma accidentului, nu sunt persoane rănite, șoferul reușind să iasă singur din cabină, a precizat IPJ Neamţ.

Citește și: Accident grav din cauza unei gropi

Traficul este oprit temporar (pentru aproximativ 60 de minute), ca măsură de siguranţă, fiind prezente scurgeri de combustibil din încărcătură.

În zonă este pericol de explozie, a transmis IPJ Neamţ.

Citește și: Ștefănel, unicul supraviețuitor al accidentului violent de la Șcheia, face dezvăluiri cutremurătoare. Ce s-a întâmplat cu puțin timp de tragedie: „A spus că fie mor eu, fie murim toți 3 și a început a accelera”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si