Polițiștii giurgiuveni au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe bulevardul București, din municipiul Giurgiu a avut loc un eveniment rutier.

Un bărbat, de 57 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce se deplasa cu un scuter electric, ar fi pierdut controlul vehiculului, rezultând vătămarea corporală a acestuia.

Citește și: O româncă a fost găsită fără suflare la locul de muncă. Iubitul acesteia, cel care a fost acuzat inițial de crimă, a fost achitat definitiv

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Accident rutier la Cristian, la intersecția spre Orlat. Șoferul mașinii nu a dat prioritate la virajul la stânga/ Un pasager, rănit grav

Un accident rutier a avut loc, în cursul zilei de joi, în localitatea Cristian. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Cum s-a petrecut totul?

Două persoane au rămas încarcerate, în urma unui accident rutier petrecut joi pe DN 1, în localitatea Cristian, la intersecția spre Orlat, anunță IPJ Sibiu.

Citește și: VIDEO- Accident rutier în Caraș-Severin! Două mașini s-au izbit frontal, ieșind de pe carosabil. Patru oameni au fost răniți

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Din primele informații în accident au fost implicate un autoturism și un camion. Patru persoane sunt rănite, iar două sunt încarcerate. Traficul a fost blocat total, în urma incidentului.

La fața locului au ajuns două autospeciale de stingere, dintre care una cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic și o ambulanță SAJ.

O ambulanță a preluat o victimă, în vârstă de 24 de ani, care a suferit un traumatism cranio cerebral acut închis și un traumatism lombar.

A fost transportat la Unitatea de primiri Urgențe a spitalului din Sibiu.

Primele cercetări efectuate au arătat că, în timp ce conducea un autoturism pe DN 1, dinspre Sibiu spre Sibiel, pe raza localității Cristian, la intersecția cu strada X, un tânăr în vârstă de 24 de ani din Săliște a virat la stânga fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autocamion condus din sensul opus de către un bărbat de 53 de ani din Mârșa.

Citește și: Accident rutier în județul Sibiu cu trei victime. Cum s-a petrecut totul

În urma impactului, conducătorul autoturismului și cei doi pasageri din mașina sa au fost răniți. Cei doi pasageri sunt o femeie în vârstă de 74 de ani și un bărbat în vârstă de 55 de ani, ambii din Săliște.

În accident au fost implicate un număr total de 4 persoane. Una dintre ele nu a necesitat îngrijiri medicale, potrivit ISU Sibiu. Cei răniți sunt șoferul mașinii și cei doi pasageri.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Bărbatul în vârstă de aproximativ 55 de ani a suferit un traumatism facial acut, pneumotorax, a fost intubat și este transportat la UPU Sibiu, inconștient.

Femeia în vârstă de 75 de ani a suferit o fractură la picior și o contuzie toracică și este transportată la UPU Sibiu, conștientă.

Cea de-a treia victimă, un tânăr de 24 de ani a fost preluat de echipajul SAJ și transportat la UPU Sibiu.

Citește și: Valentin Mihăilă, accidentare gravă după dubla cu Elveția! Care este primul verdict al medicilor în cazul eroului de la Lucerna


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si