O persoană a pierit în cumplitul accident de la Teleorman. Alte trei persoane, printre care un copil, au ajuns de urgență la spital. Evenimentul rutier s-a petrecut, luni, pe drumul național 51A, în județul Teleorman, unde un autoturism s-a izbit violent de un TIR care circula din sens opus.

Ce au transmis autoritățile

Conform IPJ Teleorman, accidentul a avut loc luni după-amiază, pe DN 51 A, între localitățile Zimnicea şi Fântânele.

Acolo un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Alexandria, s-a ciocnit frontal cu un camion condus de un bărbat în vârstă de 67 de ani, de cetățenie turcă.

Citește si: De la 1 august transportul va fi gratuit în Mangalia şi stațiunile din sudul litoralului românesc. Programul autobuzelor electrice

„În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 46 de ani şi vătămarea corporală a pasagerilor din autoturism, o femeie în vârstă de 44 de ani, un copil minor în vârstă de 11 ani, ambele din municipiul Alexandria şi vătămarea corporală a conducătorului camionului, fiind transportați la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale”, transmite IPJ Teleorman.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește si: O femeie din Satu Mare a fost strivită de propria mașină

Potrivit ISU Teleorman, șoferul autoturismului a fost scos de către echipa de descarcerare din caroseria deformată a mașinii în stop cardio-respirator şi predat echipajelor medicale, care nu l-au putut resuscita.

Citește si: Un autocar cu zeci de moldoveni a ars ca o torță în Franța. Oamenii se întorceau în țară din Portugalia

După accident, traficul rutier pe DN 51 A a fost blocat.

Citește si: Accident rutier cu 12 răniți, în Arad. Au fost implicate 2 microbuze și un autoturism


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si