Un adolescent, de 16 ani, a trecut pe lângă moarte în această dimineață. Tânărul se afla la volanul unui atoturism și a căzut cu mașina într-o râpă, de la 20 de metri, de pe un pod. Ca printr-o minune, tânărul a supraviețuit, deși rămăsese încarcerat.

Un tânăr, în vârstă de 16 ani, a căzut cu mașina 20 de metri de pe un pod, în râpă.

Victima a supraviețuit, însă nimeni nu înțelege ce căuta la volanul mașinii.

Citeste si: Un tânăr de 25 de ani, rănit grav după ce a fost atacat de urs

Accident cumplit în Vâlcea

Un accident rutier s-a petrecut în această dimineață în localitatea vâlceană Fedeleşoiu – Dăeşti, o comună învecinată cu municipiul Râmnicu Vâlcea.

accident rutier vâlcea tânăr 16 ani
Accident cumplit.[Sursa foto: Facebook]

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea a oferit și primele informații despre acest accident, afirmând că o mașină a părăsit drumul de pe pod. Așadar, adolescentul de numai 16 ani a căzut cu mașina 20 de metri de pe un pod și a supraviețuit.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Un motociclist a încetat din viață la doar 19 ani

„Este anunţată o singură victimă, conştientă, încarcerată. Autoturismul a căzut în gol de la aproximativ 20 de metri înălţime”, a declarat reprezentantul ISU, Cătălin Popescu.

Imediat, la fața locului au ajuns autoritățile. Acolo s-au deplasat pompierii militari, cu o ambulanţă SMURD, o autospecială de descarcerare şi o autospecială de stingere cu modul de descarcerare.

„Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea intervin în acest moment la un accident rutier, în comuna Dăeşti, sat Fedeleşoiu, soldat cu rănirea unei persoane, un băiat de 16 ani. Din primele date se pare că tânărul se afla la volan, singur în maşină”, a menționat Sandra Bălteanu de la IPJ Vâlcea.

Citeste si: Accident cu nuntasi- 3 femei la spital

Victima este un tânăr de 16 ani. Norocul adolescentului a fost că sub pod nu există apă și astfel a reușit să se salveze.

Poliția a deschis un dosar penal în acest caz. Oamenii legii fac cercetările necesare pentru a vedea cum s-a produs, de fapt, impactul.

De asemenea, polițiștii nu exclud nici faptul că adolescentul de 16 ani ar fi încercat să se sinucidă.

Citeste si: Pilotul Adrian Răspopa a murit în urma unui grav accident de mașină. Cum arată automobilul după impactul violent


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si