Close sidebar
Close sidebar

Accident soldat cu victime pe DN7! Traficul este blocat

Un grav accident rutier s-a petrecut în rumă cu puțin timp pe DN7. Traficul este blocat!

Elena Tasca,

Accident soldat cu victime pe DN7

[Sursa foto: Stirile Kanal D/istockphotos]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un accident rutier soldat cu victime a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN7. La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje de intervenție.

În acest moment, traficu în zonă este blocat și nu se cunosc detalii despre momentul în care circulația va fi reluată în condiții normale.

Accident rutier soldat cu victime

Mai multe informații sunt oferite de Teo Argint, corespondent Știrile Kanal D.

Un eveniment rutier de amploare a avut loc în localitatea Câineni, pe DN7, la km 233+ 30 m. La fața locului au fost mobilizați pompierii vâlceni din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea si Stației Brezoi, care au intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și o ambulanță SAJ. 

Accidentul rutier s-a petrecut între un autotren și un autoturism. Tragicul accident s-a soldat cu victime. Două din cele trei persoane implicate în accident au fost grav rănite.

"S-au deplasat de urgență la locul evenimentului forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea si Stației Brezoi, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și o ambulanță SAJ.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

În evenimentul rutier au fost implicate un autotren si un autoturism, precum și trei persoane.

Nu au fost persoane încarcerate. În urma impactului au rezultat două victime. A fost solicitată și resursă aeriană pentru preluarea unei victime care prezenta multiple traumatisme", se arată în comunicatul transmis de ISU Vâlcea.

Citește și: EXCLUSIV! Tatăl lui Sebi, declarații cutremurătoare în ziua în care începe procesul lui Vlad Pascu: „Nu doresc nimănui să simtă ce simt eu”

Accident grav între un autoturism și un autotren

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

În acest moment nu se cunosc detalii cu privire la circumstanțele în care s-a petrecut accidentul.

Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea a transmis că traficul în zonă este complet blocat.

Știre în curs de actualizare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI