FOTO: Giurgiuveanul.ro

Accident de ultima oră. Un bucureștean s-a stins din viață, în urmă cu puțin timp. Tragedia a avut loc în localitatea Stâlpu din județul Giurgiu.

Accident de ultima oră. Un bucureștean, în vârstă de 40 de ani, s-a stins din viață. Bărbatul și-a pierdut viața în urma unei ciocniri între autoturismul său și un camion. ISU Giurgiu a fost solicitat pentru a interveni la un accident rutier produs în localitatea Stâlpu.

Accident de ultima oră. Un bucureștean s-a stins din viață

La locul solicitării s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de la Garda de Intervenție Mihăilești.

accident stălpu giurgiu

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Simona Halep, criză de nervi la Praga! Campioana noastră a dat cu racheta de pământ

Citeste si: VIDEO| Poliţişti blestemaţi de un manelist

Citeste si: Iohannis promite că scapă țara de clanurile interlope?! "Se organizează şi se iau măsuri"

Accidentul s-a produs între un autoturism și un camion.

În urma impactului, bucureșteanul a rămas încarcerat. El se afla în stop cardio-respirator. Atât echipajele de pompieri, cât și cele de pe ambulanță au acționat pentru resuscitarea bărbatului.

A fost solicitat și elicopterul SMURD. În ciuda eforturilor depuse, bărbatul a fost declarat decedat, precizează ISU Giurgiu.

Citeste si: Klaus Iohannis, prima reacție după desfășurarea de ordine de la înmormântarea lui Emi Pian: „Lupta împotriva clanurilor este o luptă de durată”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si