Bărbatul de 55 de ani, decedat în urma impactului dintre cele două autovehicule, era pasager în autoutilitară. Potrivit primelor informații evenimentul rutier s-a produs din cauza neacordării de prioritate.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În urma primelor cercetări efectuate de polițiști s-a stabilit că autoturismul nu a acordat prioritate de trecere autoutilitarei. În urma impactului, femeia care se afla la volanul mașinii, precum și șoferul autoutilitarei au fost răniți ușor. La momentul sosirii echipajului SMURD, bărbatul găsit pe partea carosabilă era decedat.

Citeste si: Medicul a dat vestea tristă la ieșirea din operație! Ce se întâmplă cu Rona Hartner: "Din păcate..."

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga, a confirmat că, după primele cercetări efectuate la locul accidentului, reiese că femeia nu a respectat semnificaţia indicatorului "Cedează trecerea". Aceasta ar putea fi cercetată penal pentru ucidere din culpă, scrie RomâniaTV.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si