Artista a suferit o operație complicată, după ce medicii i-au descoperit o tumoră pe colon. Veștile sunt bune, căci ea a trecut cu bine peste operație, iar în prezent se află la terapie intensivă sub supravegherea medicilor.

Citeste si: Idila de la Exatlon, la următorul nivel! Cum au fost surprinși Cosmin Marin și Mihaela Popescu după lăsarea întunericului

Rona Hartner a ieșit din operație. Care este starea sa

Medicul care a supravegheat-o pe Rona Hartner a făcut primele declarații despre problemele de sănătate ale artistei.

„Din păcate vorbim despre o afecțiune insidioasă, o afecțiune care nu vorbește, nu se aude, dar atunci când se manifestă poate fi letală. Vreau să insist pe rolul esențial al evaluărilor periodice. (…)

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Scene halucinate cu tânăra ucisă la Buzău! ”A ieșit în flăcări pe balcon și urla de durere!" Declarații incredibile ale vecinilor!

Poate că vorbim despre o jenă abdominală, tulburări de tranzit, diaree, sunt semnele precoce ale acestei afecțiuni. Este o operație complicată, colegii mei încearcă să evalueze această patologie tumorală, se pot face teste chiar în timpul operației. În funcție de acest lucru se poate lua o decizie”, a declarat medicul Tudor Ciuhodaru, la un post tv.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si