Close sidebar
Close sidebar

Aceasta batrana a stat pe strada aproape un deceniu, spunand oamenilor ca are o avere! Nimeni nu a crezut-o: "Credeau ca sunt nebuna". Acum insa a demonstrat ca are dreptate

O femeie fara casa, care locuia pe strazile din Washington, spunea un singur lucuru tuturor: ca trebuie sa primeasca de la serviciile de securitate sociala 100.000 de dolari. Nimeni nu a crezut-o pana acum. Dupa 16 ani, femeia si-a primit banii.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Wanda Witter, in varsta de 80 de ani, a petrecut mai bine de un deceniu dormind pe strazi. Avea trei valize si „locuia” langa un restaurant. In tot acest timp a spus tuturor ca trebuie sa primeasca o suma mare de bani.

„Credeau ca sunt nebuna”, a declarat femeia pentru Washington Post.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Dupa mai bine de 15 ani, femeia si-a primit banii, ajutata de un asistent social. Batalia cu agentia federala a inceput cand femeia si-a pierdut slujba si s-a mutat cu fiica ei in Colorado. Tot atunci, ea a urmat curusurile unui colegiu de parajuristi pe care le-a absolvit.

Nu a reusit sa obtina un loc de munca in domeniul asistentei judiciare. Sumele de bani primite de la stat au fost incorecte, asa ca femeia a trimis banii inapoi, crezand ca va rezolva problema, relateaza The Independent.

A ramas fara bani si s-a mutat intr-un adapost, refuzand ajutorul fiicei ei. Si de atunci a pornit lupta impotriva autoritatilor. Acum, cu ajutorul unui asistent social, se va muta intr-o casa noua si isi va primi banii inapoi.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI