Intr-o ancheta realizata de Gandul, in urma cu cativa ani, a rezultat ca Primaria Capitalei a cerut Regiei Protocolului de Stat sa rezilieze contractul de inchiriere pe care aceasta il avea cu Ambasada Germaniei. La nici doua luni de la primirea repartitiei, adica pe 3.10.2002, Traian Basescu solicita Primariei Capitalei sa-i vanda imobilul din Stefan Mihaileanu.

Apartamentul, situat intr-o vila somptuoasa, ridicata in perioada interbelica, are nu mai putin de 370 de metri patrati. In februarie 2003, Primaria Capitalei ii vindea lui Traian Basescu intregul etaj (370 mp), garajul (40 mp) si casa scarilor din imobilul din str Stefan Mihaileanu, nr 2 cu echivalentul a 19.000 de dolari. Conform site-urilor imobiliare, la nivelul anului 2003, cu suma respectiva cumparai o garsoniera modesta in Bucuresti.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Dupa ce a plecat de la Cotroceni, Traian Basescu a fost surprins de presa, de mai multe ori la casa din strada Mihaileanu si s-a speculat ca acolo se va muta impreuna cu sotia lui, Maria. Pana la urma insa, fostul presedinte a ales sa locuiasca in vila din zona Prima pe care a ocupat-o Mioara Roman.

Vila de pe strada Mihaileanu este o "bijuterie" arhitecturala pe care multi curiosi o studiaza si o fotografiaza. Proprietarul celebru al celui de-al doilea nivel a transformat-o intr-un adevarat obiectiv turistic, iar acum un alt element interesant atrage atentia. In curtea vilei este parcata o motocicleta cu trei roti, un model destul de scump la vedere pe strazile Capitalei.

Acest autovehicul din curtea vilei din Mihaileanu atrage toate privirile


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si