Close sidebar
Close sidebar

Aceasta este casa lui Traian Basescu din strada Mihaileanu! Vila din centrul Capitalei este o bijuterie arhitecturala!

Povestea casei lui Basescu, este nu numai controversata, dar si interesanta. Pana sa o cumpere fostul presedinte, apartamentul a fost resedinta consulului Germaniei.

Lili Lascar,


DISTRIBUIE
acest articol

Intr-o ancheta realizata de Gandul, in urma cu cativa ani, a rezultat ca Primaria Capitalei a cerut Regiei Protocolului de Stat sa rezilieze contractul de inchiriere pe care aceasta il avea cu Ambasada Germaniei. La nici doua luni de la primirea repartitiei, adica pe 3.10.2002, Traian Basescu solicita Primariei Capitalei sa-i vanda imobilul din Stefan Mihaileanu.

Apartamentul, situat intr-o vila somptuoasa, ridicata in perioada interbelica, are nu mai putin de 370 de metri patrati. In februarie 2003, Primaria Capitalei ii vindea lui Traian Basescu intregul etaj (370 mp), garajul (40 mp) si casa scarilor din imobilul din str Stefan Mihaileanu, nr 2 cu echivalentul a 19.000 de dolari. Conform site-urilor imobiliare, la nivelul anului 2003, cu suma respectiva cumparai o garsoniera modesta in Bucuresti.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Dupa ce a plecat de la Cotroceni, Traian Basescu a fost surprins de presa, de mai multe ori la casa din strada Mihaileanu si s-a speculat ca acolo se va muta impreuna cu sotia lui, Maria.

Pana la urma insa, fostul presedinte a ales sa locuiasca in vila din zona Prima pe care a ocupat-o Mioara Roman.

Vila de pe strada Mihaileanu este o "bijuterie" arhitecturala pe care multi curiosi o studiaza si o fotografiaza. Proprietarul celebru al celui de-al doilea nivel a transformat-o intr-un adevarat obiectiv turistic, iar acum un alt element interesant atrage atentia. In curtea vilei este parcata o motocicleta cu trei roti, un model destul de scump la vedere pe strazile Capitalei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI