Close sidebar
Close sidebar

Aceasta este comuna in care 40 de copii au fost botezati "Doru".

In comuna Cioroiasi din Dolj, 40 de copii au primit numele "Doru". S-a intamplat in urma cu cativa ani, din cauza secretarului de primarie de atunci.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Localitatea Cioroiasi se afla la 50 de kilometri de Craiova si oamenii de aici se ocupa, in general, cu cultivarea legumelor. Potrivit unui profesor de istorie de la scoala Cioroiasi, acum 65 de ani 40 de copii au fost botezati cu numele de Doru.

"A fost un secretar de primarie care tuturor baietilor nascuti acum 65 de ani le-a pus numele Doru, fara stirea parintilor lor. Ii placea lui numele acesta si din acest motiv a facut-o. A stat doi ani la primarie si cred ca sunt in jur de 40 de barbati, care, pe langa numele ales de parinti, poarta si numele Doru", a spus Paul Danila, fost profesor de istorie la scoala din Cioroiasi, pentru gds.ro.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI