Cea mai noua jucarie inventata de chinezi....Avem experti la nici cateva luni de cand ciudateniile au aparut si-n tara noastra. Lovitura in afaceri a dat-o un retailer din Cluj!

George Serban- reprezentant magazin de jucarii- Primul transport a venit cu avionul din China. Stiind cat de cautat este, s-a viralizat foarte repede singura variant rapida era sa-l aducem direct din China cu avionul.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Moda, care se raspandeste printre copii mai ceva ca Pokemon Go, aduce un profit urias clujenilor...

George Serban- reprezentant magazin de jucarii: Vanzarile s-au dublat
 

Pentru adulti, spinner-ul este antistress, iar pentru copii...

o provocare! Sergiu si Sebi vin des la magazinul de jucarii sa testeze noile modele!  

George Serban: Cred ca e o provocare si pentru mine ca parinte sa il fac din diferite piese pe care le am acasa de lemn pana la materialul care poate fi topit si turnat intr-o forma.
 
In ciuda popularitatii, multi le considera periculoase! In cateva tari au fost interzise, iar la noi, scolile au spus "nu" jocurilor de acest fel.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si