Close sidebar
Close sidebar

Aceasta este noua jucarie care a innebunit lumea. A ajuns sa depaseasca in cereri si celebra kendama

S-au imbogatit intr-o luna, cat altii intr-un an. Profitul urias al unor clujeni a venit din vanzarile jucariei care a innebuneste o lume intreaga: in doar cateva saptamani, spinnerul a ajuns sa depaseasca in cereri celebra kendama.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Cea mai noua jucarie inventata de chinezi....Avem experti la nici cateva luni de cand ciudateniile au aparut si-n tara noastra. Lovitura in afaceri a dat-o un retailer din Cluj!

George Serban- reprezentant magazin de jucarii- Primul transport a venit cu avionul din China. Stiind cat de cautat este, s-a viralizat foarte repede singura variant rapida era sa-l aducem direct din China cu avionul.

Moda, care se raspandeste printre copii mai ceva ca Pokemon Go, aduce un profit urias clujenilor...

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

George Serban- reprezentant magazin de jucarii: Vanzarile s-au dublat
 

Pentru adulti, spinner-ul este antistress, iar pentru copii... o provocare! Sergiu si Sebi vin des la magazinul de jucarii sa testeze noile modele!  

George Serban: Cred ca e o provocare si pentru mine ca parinte sa il fac din diferite piese pe care le am acasa de lemn pana la materialul care poate fi topit si turnat intr-o forma.
 
In ciuda popularitatii, multi le considera periculoase! In cateva tari

au fost interzise, iar la noi, scolile au spus "nu" jocurilor de acest fel.  

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI