Close sidebar
Close sidebar

Aceasta este proba care "l-a infundat" pe criminalul din Satu Mare. Camerele de supraveghere au surprins totul

Razvan Mircea Rentea (33 de ani) este principalul suspect in cazul omorârii sotilor Gheorghe Rentea (59 de ani) si Niculina Rentea (56 de ani), respectiv a bunicii sale Viorica Apan (80 de ani), fiind arestat preventiv, la solicitarea Parchetului de pe lânga Tribunalul Satu Mare si in urma deciziei judecatorilor de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Satu Mare.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Proba care l-ar fi dat de gol pe Razvan Rentea in fata procurorilor ar fi o filmare surprinsa de camerele de supraveghere din comuna Apa. Camerele ar fi surprins momentul in care Razvan Rentea ar fi asteptat-o pe mama sa, care facea naveta din municipiul Satu Mare.

Mai mult, se pare ca acele camere de supraveghere ar mai fi surprins imagini care l-ar incrimina pe principalul suspect. Respectiv, acesta ar scoate un obiect ce pare a fi unul cu elemente metalice din portiera masinii, iar apoi si-ar fi facut o cruce. Ulterior, ar fi postat din nou obiectul in portiera masinii. Dupa ce a ajuns mama sa si a urcat in masina, cei doi s-au deplasat spre domiciliul parintilor si al bunicii, potrivit presasm.ro.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Iar de aici, varianta procurorilor il plaseaza pe Razvan Rentea drept principalul suspect.

”Probele ce rezulta din mijloacele de proba administrate pâna in prezent in faza de urmarire penala contrazic sustinerile inculpatului A şi duc la concluzia ca sustinerile inculpatului sunt neadevarate, mincinoase.

in plus, din cuprinsul acestor probe rezulta suspiciunea rezonabila ca inculpatul A a savârşit infractiunea imputata."

Citeste mai mult AICI. 

Foto: gazetadenordvest

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI