Close sidebar
Close sidebar

Aceasta este ultima poza cu cei doi romani inainte de atentatul de la Londra?

Andrei si Andreea, doi tineri din Constanta care se aflau in vacanta la Londra, se afla printre victimele atentatului terorist din capitala britanica.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cei doi tineri indragostiti si-au dorit sa ajunga la Londra pentru a sarbatori aniversarea barbatului. Apropiatii au declarat presei britanice ca in ziua atentatului, Andrei era pregatit sa-si ceara iubita de sotie. Nu a mai apucat! Cei doi romani se aflau pe podul Westminster cand teroristul a intrat cu masina in oameni, lovind-o pe Andreea Cristea, care a cazut in raul Tamisa.

Tanara se afla si acum in spital in stare critica, dupa ce a fost operata pe creier. Andrei a suferit o fractura la un picior si acum isi vegheaza iubita. 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

In urma cu o zi, familiile celor doi romani au transmis un mesaj de multumire autoritatilor britanice, anunt ce a fost difuzat de politia britanica.

Tot ei au transmis si o fotografie cu cei doi indragostiti. Se pare ca este una din ultimele poze realizate de ei inaintea tragediei.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI