Natalie Dean cantarea 119 kilograme, iar o experienta neplacuta la cumparaturi a facut-o sa isi doreasca sa slabeasca: „Implineam 30 de ani si aveam o petrecere mare, asa ca mama mea a venit cu mine la cumparaturi. Voiam sa imi cumpar o rochie speciala. Oh, nu poti purta aia, imi spunea ea la fiecare outfit”, a povestit tanara pentru Daily Mail.

Ea sustine ca a incercat si in trecut sa slabeasca tinand diete si mergand la sala, insa a esuat de fiecare data.

Asa ca, acum, a decis sa nu se mai infometeze.

„Am venit cu o noua regula. Atunci cand imi e pofta de un cheesburger, iau o gustare sanatoasa. Insa daca pofta nu-mi trece doua zile la rand, imi voi satisface pofta”, a declarat ea.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Totodata, ea a spus ca a folosit exercitiile fizice ca o modalitate de a-si lua gandul de la mancarea nesanatoasa. Acest lucru, combinat cu o plimbare zilnica de 30 de minute si gustari sanatoase, au facut ca kilogramele in plus sa dispara.

Dupa ce a slabit 34 de kilograme, a inceput sa mearga la sala pentru a slabi si mai mult. In total, a slabit 50 de kilograme, iar schimbarea este spectaculoasa.

Vreau ca oamenii sa realizeze ca poti face o schimbare majore fara sa renunti la mancarurile tale preferate. Sunt doavada ca poti fi in forma chiar daca mananci grasimi”, a mai spus ea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si