Close sidebar
Close sidebar

Aceasta femeie a reusit sa slabeasca 50 de kilograme fara sa renunte la pizza sau burgeri: "Sunt dovada vie ca poti fi in forma chiar daca mananci grasimi”. Cum a reusit

O femeie de 32 de ani a dezvaluit cum a reusit sa slabeasca aproape 50 de kilograme, fara sa renunte la burgeri sau pizza.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Natalie Dean cantarea 119 kilograme, iar o experienta neplacuta la cumparaturi a facut-o sa isi doreasca sa slabeasca: „Implineam 30 de ani si aveam o petrecere mare, asa ca mama mea a venit cu mine la cumparaturi. Voiam sa imi cumpar o rochie speciala. Oh, nu poti purta aia, imi spunea ea la fiecare outfit”, a povestit tanara pentru Daily Mail.

Ea sustine ca a incercat si in trecut sa slabeasca tinand diete si mergand la sala, insa a esuat de fiecare data. Asa ca, acum, a decis sa nu se mai infometeze.

„Am venit cu o noua regula. Atunci cand imi e pofta de un cheesburger, iau o gustare sanatoasa. Insa daca pofta nu-mi trece doua zile la rand, imi voi satisface pofta”, a declarat ea.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Totodata, ea a spus ca a folosit exercitiile fizice ca o modalitate de a-si lua gandul de la mancarea nesanatoasa. Acest lucru, combinat cu o plimbare zilnica de 30 de minute si gustari sanatoase, au facut ca kilogramele in plus sa dispara.

Dupa ce a slabit 34 de kilograme, a inceput sa mearga la sala pentru a slabi si mai mult.

In total, a slabit 50 de kilograme, iar schimbarea este spectaculoasa.

Vreau ca oamenii sa realizeze ca poti face o schimbare majore fara sa renunti la mancarurile tale preferate. Sunt doavada ca poti fi in forma chiar daca mananci grasimi”, a mai spus ea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI